TERRA – Planeta verde

Nu ne dăm seama ce minune reprezintă viaţa. E o minune faptul că suntem purtaţi pe un glob imens care se învârteşte de veacuri prin haos. Existenţa însăşi e plină de atâtea minuni: florile, copacii, frunzele. Ce minune e să trăieşti!”

                             ( Constantin Brâncuşi)

În anul școlar 2017-2018  s-a desfășurat cea de –a III a ediție a concursului județean ,,Terra-Planeta verde,, din cadrul proiectului educațional ,,Învață să fii ecologist!,, înscris în Calendarul Activităților Extracurriculare Județene (C.A.E.J.)2018, domeniul VIII/poziția 4, domeniul ecologic și protecția mediului.

Concursul  coordonat de dir. prof. Popescu Carmen, dir. adj. Ondu Nicoleta, consilier educativ prof. Anca Tăbăcariu și prof. Moga Mariana  a avut o singură secțiune-Creație Plastică și drept scop cultivarea dragostei, respectului şi preţuirii faţă de natura înconjuratoare, stimularea potenţialului artistic şi creativ al copiilor .

Pentru buna desfășurare a concursului școala noastră a avut peste 20 de instituții partenere, printre care Asociația ,,Familia Luchian” și Primăria Municipiului Moinești-departamentul de mediu.

Concursul fiind cu participare directă și indirectă a avut peste 60 de profesori colaboratori și aproximativ 430 de elevi participanți din tot județul.

În urma jurizării lucrărilor elevilor s-au acordat premii I,II,și III și în cadrul școlii  a fost realizată expoziția cu aceeași temă.

Echipa de profesori coordonatori mulțumește tuturor partenerilor, profesorilor îndrumători și elevilor participanți, voluntarilor-părinţi.